måndag 22 mars 2010

Rutiga golv!


.
Hej!
Jag sitter och kikar på våra nymålade golv som är väldigt vackra.
Annars så är vår undervåning är under konstruktion, vilket är roligt men samtidigt blä, för vi väntar på nya möbler och har sålt av nästan hela möblemanget i vardagsrummet. Sitter nu i fotöljer som är till salu, så plädar hänger över fotöljer och fotpallar. Rörigt och konstigt ser det ut. Ett bord intryckt mot väggen och leksaker som dräller överallt. Ja, det ser inte rikigt klokt ut!
Det har gjort att jag har en ebb i inspiration just nu. Sen till min stora besvikelse, när jag fick ett litet ryck och skulle börja vårfixa, så finner jag alla mina pelargoner helt döa i vinterförvaringen. Förmodligen har dom blivit nerkylda efter denna vargavinter. Nu undrar jag hur det har gått för min trädgård...
I slutet på maj ska möblerna anlända då kan jag äntligen börja piffa. Tills dess så har nog mitt pifffinger fått sig en redig paus!!!
.
.
Har upptäckt en ny färg, engelskt rött, titta bårdkanten på bilden.
Den är nog starten för min välbehövda inspirationskick.... det kommer, hör och häpna... Ja det kommer bli inslag med rött här, alla som känner mig vet att jag aldrig har gillat rött. Men nu så...
Jag längtar efter få hämta ut mitt paket som väntar på mig med bla. en underbar gammal fransk quilt pläd, som kommer matcha bårdkanten. Säger som "montazami" MUMS! he he.
.
På återseende när inspirationen är i sitt pifferi igen...Borde inte ta så lång tid... Solen skiner ju!!!! kram!

8 kommentarer:

cat sa...

Vilket härligt golv! Milda ljusa färger.
Blir spännande att se när möblerna kommer in.
Ha de. Catarina

Anonym sa...

Halloj!

Vi målade vårt vardagsrumsgolv i precis dina färger för två år sedan. Vitt och begie. Jag har inte ångrat mig en sekund. Egentligen skulle vi bara måla det för att vi inte riktigt visste vad vi ville ha för golv, men det har fortfarande inte blivit något golvbyte.

Det är jobbigt när man inte kan få till det hemma för att andra saker stannar upp. Vi hade likadant för två år sedan. Då var det inte bara möbler vi väntade på utan hantverkare som bara blev försenade och det kändes som om de gjorde livedt till ett helvete.

Hoppas det blir lite vår snart så kan du åtminstone njuta av trädgården och lite vackra vårblommor :)

Kram Lena

Bittan sa...

Hej !
Vilket underbart golv !!!!!Så fint när det är blankt. Du måste vara supernöjd :-)
Vi har ett parkettgolv som behövts slipas i flera år , nu fick jag en ide :-) Måla rutigt hmmmmmm hur ska jag övertyga Darlingen som ska göra det hela de e frågan de !!!
Å förresten tack för inspirationen av de ljuvliga tröjorna. Jag pimpade en gammal lite åt det hållet . Den ska jag ha på mej när jag susar iväg till Blåkulla nästa vecka. Jag kommer att vara den enda romantiska häxan men nån ska ju va det. :-)
Ha en bra dag

Kram Bittan

Anonym sa...

Hejsan Caroline! Du har en award att hämta på min blogg! :) Jackie

Vintage sa...

Vilket vackert golv! Ljuvliga kappor,ni kommer att bli så fina du och din dotter! kram Susanne

LOPPISLIV sa...

Ohhh så vackra golv, ser helt ljuvligt ut ju. Är väldigt golv fokuserad nu för vi ska byta ut vårt golv i kök och hall och vi velar mellan klinkers i båda eller trägolv i köket...svårt för vitt trägolv är ju så vackert men när man har hund lite jobbigt kanske, men ditt nymålade ser helt underbart ut....verkligen så snyggt med beige och vita rutor diagonalt. Nu fick jag allt en massa ideér i huvudet..hihihi Tack för inspirationen...Kapporna i förra inlägget är helt ljuvliga, så vackra!!!Ha en fin dag. Kraaam P

Anonym sa...

Vackert med rutigt golv, jag önskar mig ett i svart och vitt i badrummet. Kram och ha en härlig påsk! ♥ Jackie

russiske damer sa...

Bra idé. Eg likar. Kult!