torsdag 29 mars 2012

Vår och påsk...

Vår och påsk...
Idag så kunde vi inte låta bli att vara ute. Började med solsken och fortsatte i duggande regn. Vi krattade klart i rabatter och klippte ner risiga perenner för ny kommande blomning. 
Den här tiden är så makalös fin med allt nytt grönt som visar sig under löven. Jag blir alldeles lyrisk av att få se livet där under och planer för mer planteringar hägrar. Trodde knappt att vi skulle hinna med att göra påskris inomhus, men det gjorde vi. Nu hänger det fina små handgjorda ägg i silkes papp blandat med fyra stycken ägg i pastelliga kulörer.Den här underbara tavlan låg i brevlådan idag och jag är så glad för den.


Motivet är så vackert och romantiskt och den blå och rosa tonen passar fint i vardagsrummet. 
Den här skänken är så härlig i färgen men jag har många gånger funderat på om den sticker ut för mycket men jag gillar hur prariestyle är och hur en pastellig möbel alltid sticks in lite här o var i interioren, så det får bli målet här hemma, att få in mer pasteller ;)


Ovan soffan sitter den här gamla hyllan med tygaskar, bilder och en gammal fransk porslinsdocka med orginalkläderna på. Tygaskar sparar jag på, finner det fantastiskt vackert.Shabby chic, javisst! Den här boken är en av mina favoriter plus att den passar att vila där på skänken med värmeljuskopparna i rosa.

Om jag inte hinner titta in innan påsk, så vill jag önska Glad påsk!!!!!!!!!!

2 kommentarer:

Chokladvillan 1910 sa...

Jisses va fint & stämningsfullt ! Allt ser helt underbart ut,skänken, tavlan, statyetten...
;)
Ha en härlig helg !
Kram Anki

rosenälvorna sa...

Hej, vilka ljuvliga bilder! Kram Christina