tisdag 10 juli 2012

Drömmarnas trädgård utan ninkenonken...


En trädgård att drömma i... Är det inte det vi alla vill gå till, att känna den egna naturen andas på oss...
Drömmarnas trädgård fast denna gång utan "ninkenonken och pontupinerna" ;)


I midsomras så hälsade vi på hos svärmor, som har ett fantastiskt växthus. När jag kommer hit så hamnar jag alltid där inne, gärna ensam en stund. Tystnaden, snurrandet från insekter, ljuset och dofterna känns intensivare då. Inspirationen flödar...Det operfekta och olika har överhanden här. Som jag gillar det!!!! Det får en att spännande söka med ögat efter nytt och variera sinnet med.


Men självklart är det super mysigt att samlas här tillsammans för en lunch eller smäktande middag...
Det jag sa om ensamheten, är ju något man kan smyga iväg en stund till, kanske dyker det upp nån annan här och småpratar en stund, det kallas väl för friheten!!! Jag gillar det!!!


Det finns mycket att titta på här och det operfekta slår en med häpnad, hur ändå perfekt det är att det just inte är perfekt och tillrätta lagt!

Här inne råder nog inspo från Provance och lite Britain!?! Eller vad tror ni... Kulörerna går i grönt, ockra och engelsk röd.

Den här kärlet påminner om Nalle Phu och kanske borde det finnas en skylt på växthuset där det står, "Ring also"...Glasflaskor på rad och mini apelsiner delar plan...
Jag slår mig ner en stund i ensamheten...


Tittar upp i kronan...


Följer den ringlande virankan, där nalkas små druvklasar att få mogna i det vackra ljuset som släpps in.Rönnerdhal har nog en förkylning på g.... hihi

I drömmarnas land spelas det upp en makalös inredningssyn, i drömmarnas land där ingen kan döma dig och inte behöva bortförklara dig. Din egen plats där du bestämmer hur det ska se ut och där inga stop finns. Inspirationen är på topp och du inreder dina drömmars interiör. Här kan tankas inspo, på hög nivå! 


Slet mig från drömmen och tittade ut över gräset, där borta förbi hängpilen anas hönsens boning...


Tuppen Jesper vaktar sina höner och spatserar stolt!


Hönor på rad!


Glasplanthus på rad, från House Dr!


Nu är vi tankade med drömmar, eller?!? Min dröm är att en gång få bygga ett växthus. Drömmer om ett växthus som jag vill inreda i prairy stil och med anda av den Franska lanstilen.

Vad drömmer du om i inredningens tecken....

6 kommentarer:

Norrfrids Eija sa...

Men gudars vilket drömställe...svärmor sa du...det ser ut som drömmarnas trädgårdsaffär för mig! Tänk att ha bjudningar därinne bland tomater och kryddoft...

Norrfrids Eija sa...

Glömde säga att du har ordverifiering inlagd, den svåra, så det är jättesvårt att ange rätt tecken för att komma förbi...men det kanske är meningen?!
Ha det gott,
Eija

sagolikflora sa...

Oh, tack! Ska ta bort det. O tack för hälsningen om svärmors växthus ;))

LOPPISLIV sa...

Ohhh vilken dröm!! Himmel så fint växthus, det vackraste jag någonsin sett. Och så ljuvligt inrett, varenda pryl är bara så rätt :-) Förstår att du vill sitta där och filosofera, jag hade nog flyttat in om jag haft denna dröm här hemma :-))

Tack för att du delade med dig av dessa fina drömbilder, som är förevigade på näthinnan nu :-) Kraaaam Paula

Sofie sa...

Oj så underbart att få gå runt där, det ser otroligt vackert och inspirerande ut!

Lövbacka sa...

Kan bara säga... ohhh ohhh ohhh sååå fint! Må så gott! Pernilla