lördag 28 november 2009

Laura Ashley:::

Go´ kväll!

I fredags så besökte jag Laura Ashleys nya butik i stockholm....För idag lördag, så skulle stapeln avgå för remodeling ett gästrum som blir kombinerad lekrum/gästrum. På jakt efter söta tapeter med blommor på, styrde kosan mot good old Laura!


Att få sväva ut i färger bland barnens miljöer betyder mycket för mig. Man blir alltid så glad när man öppnar dörren till barnrummet. Vill så gärna få ett rum till, att små le åt. Det hemlighetsfulla leendet döljer en förhoppning om inspiration till lek, bus och utveckling. Färger som väcker glädje och trivsel. Jag hade en färg att utgå ifrån, en gammal järnsäng/soffa som låtit målas om i en härligt busig turkos färg.

En suuuper duper söt mysig pläd och en matta med fjärilar på fick slå följe hela vägen från fashionabla östermalm till vårt hus på landet. Ska bli så roligt att få klart innan jul, då huset fylls med gäster och kanske mer leksaker till lilltjejen, som tomten kommer med :-)

1 kommentar:

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hej Caroline...sååå kul att du är tillbaks med en ny blogg!! Vet inte om du minns mig, men Besökte ofta dinn förra..Wintage and romantica..åå du hade ett sååå vackert grönt hus o sååå vackert innuti..minns när du blev gravid o slutatde!!
Hihi...slutatde även jag kort där efter...hade paus iett år..o sen började jag min nya blogg med mitt lilla nytillskott lillprinsen!

Hittade hit av en slump..kikade in till goa Jenny..nåt sa mig att spana in denna bloggen..o så var det du som var tillbaks!!!
Ska bli kul att följa dig o ditt vackra hem åter igen!!!

Kram Mamma Millan♥