torsdag 26 november 2009

Lilla nallen hänger på knaggerakken vid sängen:::


Hejsan svejsan!

Vilken dag jag o min lilla ängel haft idag. Öppna förskolan va en hit, men va trött hon blev efteråt. Olika typer av barn va samlade i en härlig skara. Vissa sjövilda och vissa i sin egen lilla värld och vissa glada och spralliga och vissa blyga och trilska, många och i denna text...Hm...

Hon somnade i bilen hem, bilturen tar ca 10 min. Hehe... Mycket intryck!!!

När vi kom hem så började jag googla på gunghästar, vill ha en sån i gummi som heter Ruby (inte värst snygg e den men hon gillar den så vad gör man inte för sin älskling).
Men det va omöjligt att hitta, nån som veeeet??????

Nalle bilderna är en nalle som jag sytt med mönster ifrån härliga Tilda. Jag bara älskar Tildas böcker, man vill liksom ha allt där. Så blir man helt frustrerad över att man kommer nog inte på en hel livstid, hinna med att göra alla saker där.... Vill kunna köpa i affären! Ja o sen kanske det inte blir lika lyckat heller som i boken. En vill iallafall veta att man skulle kunna köpa, ifall man ville nångång. Men det va roligt att försöka.

Så här blev den iallafall i linnetyg och en gammal krage med tygknapp fick han oxå, sen sitter han i en gammal påse avsedd för strumpor. Min lilla tjej brukar sträcka sig efter nallen på morgonen i sängen.
Detta blev ett sent kvällsbrev, sov så gott!

2 kommentarer:

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så söt den lilla nallen blev som du gjorde!
Ja, jag tycker också att Tildasakerna är jättefina... har provat att göra en kanin, men sen blev det inte fler grejer...
Kram
Marie

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Hej Caroline!
Vad glad jag blev när jag såg att du kommit tillbaka, jag har undrat vart du tog vägen :D
Grattis till dottern! Vad kul!
Fin nallepåse du gjort!
Hoppas ni får en strålande advent!
kramis
nina