tisdag 26 januari 2010

Betongkonst:::

Hej!
Efter helgen som gått, har en hel del förändringar planerats i vardagsrummet....Men än så länge så får dessa stå kvar... Men gu va galet glad jag är för det vi ska få tillskott av...
Det blir ett helt nytt rum tror jag, underbart. Ja mer kan man inte säga... I vår så kommer leveransen.... JIPPI! Då ska jag visa!
~~~00OOO00~~~
Madame petite har blivit tokig och rear ut betongkonst. Dessa underbara betongljusstakar har jag haft länge länge, sen dom först kom ut i butik. Jag är lika förtjust i dessa nu!

Gör ett besök till madame petite och fynda!!!

Önskar en trevlig start på löneveckan!!!
Kram Y

7 kommentarer:

Madame Petite sa...

Tack hjärtat! :)) Puss på dig... vi ses i morgon! Då blir det fika... och skvaller om Formex och era inköp. Tror du jag är nyfiken eller!!!???

Gudars säger jag bara... håll i hatten för jag tror jag kommer smälla av! :)

Inspiration i vitt sa...

Hej gulliga gulliga du, du skriver alltid så rara kommentarer som jag blir så glad av, tack.

Du undrade över toastolen i vårt badrum och vi hittede den på näten och den är av märket Twyford Clarice.

Vi köpte den sedan i Karlstad på Kakeldax då de tog hem den åt oss för samma pris som på nätet. Hoppas det hjälte dig något, den är i alla fall jätte snygg.
Vad otroligt vackert du har sytt till din fina lilla flicka, du är helt otroligt duktig. Kram på dig/Ingela.

Madame Petite sa...

Pläden till Linnea kommer att bli så bra! :) Ska bli super kul att greja där i helgen...

Tack för sällskapet igår vännen... tycker att det är så mysigt att få vara med dig och lill sessan. Hoppas det gick bra att köra hem sen i snö ovädret???

Kram o puss!

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Undrar vad det är för förändringar... nu blir jag nyfiken. Men jag få väl vänta till nästa gång...
Kram
Marie

Madame Petite sa...

Oh gud... ja jag lär väl få se dem snart och jag kan ju bara tänka mig vad som kommer att ske i mitt hjärta då. Det stora HAAAAAA-begäret tar över och man lär väl bli helt fnorrlig! Hihi... de är tok duktiga... längtar ihjäl mig efter ett annat märke jag hörde talas om här om dagen också... något med Sagolikt. Shit alltså, (ursäkta språket) men jag håller på att hoppa av stolen av iver just nu. Det är helt galet att jag hittat dessa leverantörer och att de inte lanserats i Sverige än, jag är så himla tacksam! Det är så underbart! Tänk att allt började med bloggen... :))Livet är som en saga just nu... nyp mig i armen Carro för jag tror att jag drömmer.

Puss på dig!

Anonym sa...

Hej!

Vilken fin blogg du har. Hittade till dig när jag satt och surfade runt. Du har sytt helt bedårande lantligt och fint till spjälsängen. Jag blir ju helt lycklig av sådant.

Själv ska jag få barnbarn i juni som blir en pojke så jag tänker lantligt pojkigt just nu. Min dotter och jag har som tur är samma smak. Det lutar åt linnefärgat, brunt och blått.

Ha en trevlig lördagskväll

Kram Lena

Vintage sa...

Älskar din blogg och ditt fina hem! kramar Susanne