lördag 2 januari 2010

Lyckan till början av detta år...

Hej!

God fortsättning alla rara, efter en underbar julhelg med nyår och härligt sällskap. Vi har haft en alldeles fantastisk ledighet med nära och kära. Jenny min kära vän, vad skoj det är när ni kommer på besök. Jag har fått så vackra julklappar och ätit god mat. Mamma och Jenny har pysslat ihop så fina sydda saker att man smäller av.

Man har kämpat i köket och städat och plockat som en yrväder, men ändå hunnit med att närvara med alla som besökt hemma hos oss. Min lilla dotter har varit så glad och hon älskar besök, så roligt och avslappnat avspänt i en ända stor sammanslutning med en upp slupenhet i all enkelhet fast ändå så lyxigt. Ja, det har varit bland det bästa av jular. All kärlek till er ♥

Tjusig fris har vi satt upp oxå, gillar den mycket.

Att ha alla härliga människor som finns i hjärtat och runt omkring oss, det är den bästa starten på detta år!
Önskar ett underbart år med framgång och lycka till oss alla ♥
kramar från...

5 kommentarer:

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallojs caroline!!
GOTT NYTT 2010!!!
Ert hem är verkligen sagolikt vackert!!! Så fint med de snirkliga konsolerna o väggordet, likaså matgruppen o julgranen!! Ett riktigt drömhem!! kan tro ni haft een riktig drömjul!!!
Kram på er ♥

hemma hos lilla mej sa...

Önskar dej en God Fortsättning på det nya året.Känner på mej att det kommer bli ett kanonår.Vad härligt att du haft en underbar jul med nära och kära underbart.Vad fint du har det hemma hur underbart som helst.Ha nu en skön och mysig kväll jättekram Rita *

Vintage sa...

Vad fint du har det! Och mysig blogg! Kram Susanne

Lily sa...

Vilket vackert hem du har!!!!
Kram Lily

Madame Petite sa...

Hej du underbara... sitter uppe mitt i natten med jobb men tog en blogg-paus. Ville titta in och säga hej och hallo, och tacka för den söta söta hälsningen! Miss u... ser fram mot att se dina bilder med stativet och dina nya sömnads arbeten! :)

Puss puss