måndag 15 februari 2010

Sorbé i kannan:::

.
HEJ!
Vilken helg... Medans mannen har gjort om halva köket har jag varit sjuk och har låtit som en rosslig, rostig gammal skeva. Nu sitter jag fortfarande och rosslar...hmm....
I fredags fick jag dock ett litet ryck då jag efter väntan fått hem mina krukor. Innan åkte jag till Zetas trädgård och köpte vårens godingar. Jag är så himla förtjust i dessa tulpaner, dom är så vackra. Färgen är som en mjuk och pastellig persika av bästa sort. Man vill liksom äta dom som sorbé.
Jag är kär i krukorna, dom har gjort mig lite fnorrlig. Jag drömmer mig bort till växthus med porlande vatten och gröna blad som slingrar sig längs glasväggarna. Söta doftande rosor och knarriga korgfotöljer.

.
.
.
Kram Caroline Y

7 kommentarer:

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej hej!

Så fina krukor, härliga bilder.

Kram Nilla

hemma hos lilla mej sa...

WOW vilka snygga krukor.Dom var ju bara så läckra.Himla fin färg på tulpanerna.Hoppas att du kryar på dej inte skoj att vara sjuk.Ha det gott Varmkram Rita ♥

LOPPISLIV sa...

Godmorgon! Härliga krukor och så våriga bilder, ljuvligt söt färg på tulpanerna. Krya på dig. Kram Paula

Madame Petite sa...

Är de krukorna från... ja herregud vad det nu var de hette! :) Kalas fina var de iallafall... jo just... boning någonting... frejas boning var de va!?

Vackra bilder... underbart! Fint har du gjort det här inne också... denna bakgrund är ju som gjord för dig.. rätt färg och slitning på trät... rutigt mönster (som det begynnande golvet) och så en gnutta sött med pärlnål... precis som du!

Puss på dig ärtan!

Anonym sa...

Köpte du tulpanerna i krukorna eller satte du dem själv? Jättefint, oavsett.
Ny läsare (och tittare här).
/Frida

Anonym sa...

Vilka härliga buketter!

Krukorna/kannorna är jättefina.

Här ska jag ta in några äppelkvistar idag och längta lite till våren :)

Kram Lena

maría cecilia sa...

Hola Caroline, I have been enjoying since yesterday almost all your blog and just want to tell you how I love your decor style and your garden.
hugs