måndag 22 februari 2010

köket börjar arta sig:::

Tjo hoo!

Här sitter jag och är kraxande och febrig. Jätte tråkigt sällskap är jag oxå för jag orkar ingenting. Men ett litet knyst från vårt kök tänkte jag förtella... Här har det skapats och donats mitt i allt hua hua. Sjuka o trötta. Vår lilla ängel är lika mosig hon. Helt ruffsig i håret med filtar om svepta sitter hon och försöker äta sin mat i sin lilla barnstol. För en gång skull så sitter hon still.

Min make är lika galen som vanligt och bara matar på med fix och trix. Finns ingen plats för vila i hans liv, jag bara suckar och håller mig låg. För EN må va glad att man inte är gift med en kronblom! Visst är han 7 tusan till karl som fixat så fina hyllor i vårt kök :-) Jag är jätte glad!!!
.
Idag så kom målar mästar Lelle och började grunda våra golv. Det kommer bli så fint med rutigt golv. Linnefärgade- och ljust creme vita rutor och engelskt rött som en bård runt frisen. Jag visar sen... Även de köksluckor som finns kvar i köket ska målas så att dom matchar det rutiga vardagsrumsgolvet i färger. Har inte rikigt bestämt hur färgen ska läggas på dom... hmmmm...Mycket tankar snurrar!!!! Slitna ska dom va men, Ska dom få sig ett par rutor dom med? Ska dom vara två målade? Ska dom vara i en färg? hmmmm....
.

.

.
Har blivit så att en accent färg smyger sig in mest hela tiden i vårt hem.... I blå turkosa och gröna toner. Att laga mat i den turkosa le creuset grytan på spisen blir alldeles super gott. Där lagas husets godaste tomat såser. Mums!
..

......

...

.
Här sitter vi och äter på en alldeles underbar duk från Frankrike. Linnet är grovt och hänger ner så där tungt och svepande. Härligt är det!
.
.

kramar till er, hälsar...

5 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad fint det blir hemma hos er.Skoj att fixa och greja.Vad snopen jag blev när jag tittade på din högersida .Känner du goa Pirjo?????Vad tråkigt att du är krasslig och din lilla ängel.Jag börjar bli bättre nu sedan jag fick antibiotika.Hade så gott ni kan och krya på er vännen Varmkram Rita ♥

Madame Petite sa...

Åh hallelujah!!!! Får nog inte fram nåt mer än det... dra mig baklänges... ja fy tusan vilken karl du har, inte klokt vad han kan!

krya på er pussar från mig!

Alba Linea sa...

ooooohhhh! such a sweet blog! love it. best wishes ;0)

Millas hem sa...

Ljuvliga bilder! Himmel så fräscht det ser ut!!

Kram Camilla

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ja, det var ju inte roligt att vara sjuk! Och lilla tjejen också... Tur att du har en karl som tar hand om det som behövs..,
Trevliga problem också att fundera på... vilka färger osv... Härligrt!
kram
Marie