tisdag 31 juli 2012

Brickor...


Turkosblå och Grågrönt och Gammalrosa i blekta nyanser är som utstickare här hemma. 
Annars är basen i vitt, grått och svart.
Naturfärger som trärena ytor finns här med.


På Österlen resan så hade jag turen att hitta ännu en bricka i franska och italienska brickbord stuket. 
Klev in på Kaross gården i Gladsax på hemresan, tur va det, att vi tog en omväg! Blev så glad ;-) när jag hittade den här brickan med turkos ram. Hade en en liknande mindre bricka som passade att ställa ovanpå denna större modellen. Det blev en fin kombi!?!







En ros från trädgården som hängde sorgset fick komma in i köket, så himla fint med turkos och rosa tillsammans tycker jag. Kammarljusstakarna överst på första bilden har jag hittat för några år sedan på den stora livstilsmässan i Fredriksberg/ Danmark, Mit hjem er mit slot. Får du möjligheten att besöka den så ta den med storm. Jätte härligt, mycket fint att se och få tillgång till att köpa!!!

2 kommentarer:

LOPPISLIV sa...

Ohh så ljuva pasteller ihop, ser så mjukt och fint ut!! Jättefina bilder!! Den där boken har jag också, en liten skatt där pastellerna får råda :-) Det där stället du tipsade om på österlen missade vi, har skrivit upp det tills nästa gång vi ska neråt. Blir nog en dagstur till innan hösten, österlen är magiskt som sagt :-)) Ha en toppenfin kväll!

Kram Paula

Granne med Selma sa...

Vilket underbart vackert hem du har!
Mvh Sussie