tisdag 10 januari 2012

Stolsäng


Hej!
Tiden är knapp för mig att göra poster på bloggen, har hundra ideér och en järnvilja, men det är mycket som står i vägen för eget behov, när man är hemma med små barn.  Än glittrar julen hemma hos oss, det är inte klokt. Så mycket ståhej och sen är det över i ett naffs, underbart är kort... Vill dock riktigt tröttna på julen och det brukar infalla sig vid 20:e dag knut för mig.  Det är ju egentligen då julen ska ut oxå, så några få dagar till med julfägring, hi hi... Sen ryker granen ut och pepparkakshuset ner i allas magar. Utomhusbelysningen och ljusstakar får dock stå kvar, tills det börjar ljusna ute. Jag har ljusstakarna "Rosetta" i fönstren (en syns på spiselkransen). Dom är så fina och lite årtstids "unisexa" så fram till påsk eller... he he. Får se när dom packas ihop.

Här är en fortsatt hälsning från vår övervåning igen...

Den här stolen döljer en hemlighet som passar mig gott ;))
En gammal stolsäng. Gissa om jag blev glad när jag hittade den ;))Röda monogram är alltid vackert till allt, sängen blev för första gången bäddad inför denna lilla foto session, hade en madrass avsedd för en junior säng från jysk. Madrassen passade perfekt. Denna stolssäng är till för övernattandes småfolk, vill säga för knoddsen.


Baksidan eller rättare sagt sittdynan, med linnetyg i svart och linne färg med Toile de jouy mönster. Älskar!!!

4 kommentarer:

rosenälvorna sa...

Hej, vilken underbar stol/säng, skulle oxå bli överlycklig om jag hittade en sån! Christina

LOPPISLIV sa...

Vilken skatt du har hittat, din stol/säng är urcharmig. Så vackert tyg på den också. Ha en fin dag. Kraaam Paula

Madame Petite sa...

Charmant!!! Blir toppen det för knoddsen som ska sova över... :) Toile är finemang det, ska ha mycket av det i vårt sovrum sen. Diggar den med harlequin som jag visade dig, tror det blir den!

Så vackert sänglinne har du också... vet ingen annan som har en så maffig samling som du... den är något alldeles extra den!

Kramar!

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Vilken härlig stolsäng! Så kul att ha en sådan, och användbar också...
Kram
Marie