fredag 11 maj 2012

På bar kvist... medans vintern rensas ut!


Du ska inte tro det blir sommar... Ifall inte nån sätter fart ;)
Det pysslas för fullt utomhus, på balkong och altan. Visst är det så!?
Inne är det nu detta som står på schemat, utrensing av gamla tidningshögar från vintern, tvättning och bort plockning av alla vinterkläder samt rensa bland skorna och pigga upp hallen. Lite lättare att komma åt ytterkläderna nu när stora vinterjackor och overaller plockas ner.

Annars så..
Är det kaos på vår tomt. Nytt staket ska upp och snart ska en grävare in och vända upp o ner på marken. Känns både spännande och hemskt! 

Tog några bilder för att minnas hur det såg ut... Ny marksten ska läggas och mer plantering av perenner, buskar och några träd. 
Det här betongbordet har jag och mannen tillverkat. Eller ja... Min make har infriat min ide och gjort slag i sak och följt mina skisser och tillverkat formar och gjutit betongen. Det blev riktigt bra ;)

Kanon att ha ett bord som kan stå ute året om och det gör det här bordet kan jag lova, det är ett "as"som han säger. Tänk att vi flyttade med det hit från förra huset. In över häck och staket flög det med en kranbil. Nu måste det upp i luften igen, då vi ska lägga ny marksten.

Bordet står nu vid sidan av plommonträdet och det ska så förbli,  jag gillar hur den grova betongen bryter av mot den skira blomningen på bar kvist.Det var lite från det som händer här, i helgen ska nya "pudra näsan rummet" få sig en piff. Har inte hunnit det i veckan med all annan utrensning som hållt mig busy förutom små flickorna som behöver all min tid och kärlek. 

Ha en fin Helg!!!

2 kommentarer:

shabby chic og lavendel sa...

Så nydelige bilder! Er det et epletre?

God helg! :)

Catharina

sagolikflora sa...

Tack ;) det vita är plommonträd.