onsdag 14 november 2012

Vardagsrum...


Innan kvällen är slut så vill man ju bara krypa upp en skön fåtölj och dricka en kopp kaffe eller te, bläddra i en bra tidning eller bok, om inte tv:n hamnar i fokus förstås. Sista timmen innan läggdags måste man bara få sitta ner och inte anstränga sig ett dugg. Det brukar bli i denna fåtölj jag hamnar i ;) 


Gripsholmsfåtöljen är super skön och sitta i, använder dom mest när vi har gäster här för då behövs det ju gott om plats. Då dras dom fram och det blir en enda stor slappar klunga av fåtöljer och soffa :)


Svarta inslag i den ljusa värld man gillar så mycket... Ger lite sting ;)


Älskar mormorskuddar och kan inte få nog av broderierna på dom. Ett fantastiskt handarbete. 


En varm och skön brasa att samlas vid, det är vintermys det ;) fast nu känns det som det är höst fortfarande. Själv tycker jag vintern ska starta i November och sluta i Februari, nån som håller med?!?



Här står en spegel som ska upp ovan eldstaden när tid finnes, kanske nu till helgen ;)


Nu väntar vi på advent så vi får sätta fart med julpysslet. 
Det kliar i fingrarna rejält och jag har smygstartat med hyacinter, granskott i glasburkar och mossklädda skålar. Vill se snöflingor som dalar ner och klä in trädgården med ljusslingor och plocka upp nytt gammalt julpynt jag fått jag i och hänga girlander med det inomhus. 
Visst längtar vi efter startskottet på julen....

9 kommentarer:

Lallbacken sa...

Ser många saker där hos dig som gör mig lite avundsjuk faktiskt ;)
/mia

hemma hos lilla mej sa...

Bara så himla underbara bilder.Mycket fint visar du.Ja iår har jag bestämt mej för att vara ute i god tid med allting så jag får mysa o njuta i december!!!Ha en skön onsdag söta du .Kramar Rita ♥

Maria sa...

Oooooooooo vilka härliga softa bilder du bjuder på. Dom inger ett fint lugn :)

Goa dagar på dig, kram Maria

Anna sa...

Åh så vackert vardagsrum! Spegeln är helt fantastisk! Du har ett underbart vackert hem!

:)Anna

Chokladvillan 1910 sa...

Oj, vad mycket vackert ! Broderade kuddar gillar jag oxå ! Det kunde komma lite snö nu så att det blir ljust. Mörkret är så deppigt... ;)
Ha en härlig slutkläm på veckan !
Kram Anki

Lilla Orangeriet sa...

Fantastiskt fint!
Härligt att få inspiration...

Rita sa...

Dear Caroline,
your home is so beautiful and comfy.
we have a similar white coffee table but yours looks soooo much better.
you have such a wonderful taste for beauty.
rita

Anonym sa...

Älskar ditt hem. Det är precis som det jag tycker om. Jag känner igen mig i mycket även om mitt hem är lite rörigare. Ville bara lämna ett litet avtryck om att jag tycker om det du delar med dig av. Återkommer gärna till din blogg. Kram Kicki från norrland

LOPPISLIV sa...

Godmorgon!! Ohhh så fint!! ser så ombonat och mysigt ut, en varm känsla får jag när jag kikar in här hos dig! Håller med dig, de svarta små tingen som man tycker är så vackra, som gör att det inte ser platt ut utan får ögat att reagera, ja de är bara såååå snyggt!! Älskar din svarta rosmatta, den är bara helt ljuvlig!!! Ha en fin tisdag!! Kraaaam Paula