onsdag 29 maj 2013

Lilacs... Syringa... Syrén!!!


Här sitter vi och doftar på syrén. För visst är det väl sommarens första doft... Minnen av skolavslutning och glass att fira med...


Vi håller just nu på att förrändra köket till det större och bygger om. Så vi har det lite rörigt hemma om man säger.... Men det är mysigt att sitta under paviljongen och äta middag i kvällsolen, som tar sig in genom öppningarna. 


I mitt huvud just nu, så existerar det inte så värst mycket att mysa till det inomhus. Nej inte i denna röra och prylar som står på hög på annars mer ordnade bänkytor. Men det är kul och vara i väntans tider på denna förändring. 


Trädgården är glad!!! Vilken skillnad nu mot förra sommaren, nu visar den sig efter vintertäcket med blommande buskar och ljusrosa tulpaner. Gräsmattan är skirt grön och fåglarna fortsätter kvittra. Ja det är mysigt att få vara i en trädgård man byggt upp och till viss del bevarat. Syrénernas tid hägrar och snart är den förbi, ska passa på att njuta av handplockade buketter nu. Förra året blommade knappt någon syrén i trädgården. 

Ha en skön Maj avslutning... 

5 kommentarer:

Lallbacken sa...

hej på dig caroline. vad kul att se några bilder från dig :) och vilka bilder sen!! så mysigt ni ser ut att ha det där i paviljongen. ha nu en fortsatt fin vecka ;)
/mia

hemma hos lilla mej sa...

Åh bara så himla underbara bilder .Ja du visar alltid så mycket fint .Vad skoj med renovering av köket .Hoppas att du visar lite bilder när det är klart.Ha en skön torsdag fina du.Kramar Rita ♥

Anonym sa...

Så vackert o njutbart i stora mått:)Ha det gott:)

Anonym sa...

Ser underbart ut! Var hittar man ett sådan fin paviljong?

sagolikflora sa...

Paviljongen hittar man på kila möbler. Webbshop dessutom ;-)
Tack alla rara ni som lämnar efter er en tanke. Det blir jag glad för ;-)